Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu
Uşak'ta akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur, uzun süre devam etti. Saat 21:15 sıralarında yağmurun kısmen dinmesinin ardından Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşa kısa SMS'le çağrıda bulundu. 15 Temmuz'da başlayan askeri darbe girişiminin vatandaşın sokağa çıkmasıyla püskürtüldüğünü belirten Başkan Cahan, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Darbeye karşı kutlu nöbetimiz bugün de devam edecek. Yağmur nedeniyle her hangi bir iptal söz konusu değil. Sağanak yağmur da olsa programımızı yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi meydana bekliyoruz" dedi.

BİZ MEYDANLARDA OLMALIYIZ Kİ AİLELERİMİZ RAHAT UYUSUN

Son 5 gecenin tüm Türkiye için uykusuz geçtiğini söyleyen Cahan, "Bu hainlere karşı zafiyet göstermemeliyiz. Atalarımızın su uyur, düşman uyumaz sözünü kendimize ilke edindik ve darbeyi tamamen yok edene kadar uyumayacağız.Biz uyumayacağız ki; eşlerimiz, çocuklarımız ve büyüklerimiz rahat uyusun ve sonsuza dek cunta tehditlerinden kurtulsun" dedi. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş da; "Hainlere meydan vermeyeceğiz ve dik duruşumuzu sürdüreceğiz. Tüm halkımızı demokrasi nöbetimize davet ediyorum" diye konuştu.   Öte yandan Uşak Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı'nın öncülüğünde yapılan demokrasi nöbeti programı devam ediyor. Kent meydanındaki platformun bulunduğu alan yavaş yavaş dolmaya başladı. Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti bugün 6'ıncı gecesinde..
Editör: TE Bilişim