Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Alperen Cinci yaptığı açıklamada, Uşak, Turgutlu ve Mudanya'da bulunan Tesco Kipa'ya ait gayrimenkullerin Özdilek Alışveriş Merkezleri Tekstil Sanayi Anonim Şirketi tarafından satın alındığını duyurdu. 
Uşak'ta bulunan Tesco Kipa Uşak binasının satışını değerlendiren TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Alperen Cinci, "Şüphesiz bu durum, kent ekonomisinin canlanması ve istihdam açısından sevindiricidir. Gönlümüz her zaman bu gayrimenkulün yerli markalar tarafından değerlendirilmesiydi. Fakat bu süreçte başarı sağlanamasa da Özdilek A.Ş gibi güvenilir bir Türk yatırımcısının böyle özel bir yatırımı değerlendirmesi hem kent ekomisine hem de Ülke ekonomisine olan güvenin tam olduğunun göstergesi oldu. Özdilek Alışveriş Merkezleri Tekstil Sanayi Anonim Şirketi yöneticilerini kentimize duydukları güvenden dolayı kutluyor,kentimiz ve Ülkemiz için bu satışın başarı getirmesini diliyorum" dedi.
Gayrimenkullerin satış bedelleri hakkında da bilgiler veren Cinci, "Uşak'taki gayrimenkul KDV dahil 32 milyon 899 bin 459 TL, Mudanya'daki gayrimenkul KDV dahil 16.596.023 TL, Turgutlu'daki gayrimenkul KDV dahil 14.487.000 TL'ye satılmıştır" dedi.
Editör: TE Bilişim