Uşak Belediyesi’nin kentteki trafik akışını rahatlamak için hazırladığı battı-çıktı ve köprülü kavşak projelerinden biri olan otogar battı çıktısının model çalışması belirlendi. Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısa bir süre içinde bölgede şantiyenin kurulacağını ve çalışmanın kısa süre içinde başlayacağını bildirdi. Proje tamamlandığında battı çıktı içinde 2’şerden toplam 4 şerit, araç sürücülerinin kullanımına sunulacak. Ayrıca battı çıktı çevresinden de gidiş-geliş imkanı tanınacak.

Proje ile kent merkezindeki trafiğin daha rahat bir hal alacağını dile getiren Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, “Ekiplerimiz, trafikle ilgili çalışmaları, kentin her alanında sürdürüyor. Battı-çıktı ve köprülü kavşak projelerimiz trafik akışını hızlandırmak, yaya ve sürücüler için güvenli hale getirmek için önem taşıyor. Otogar ve stadyumun bulunduğu noktalara birer battı-çıktı yapacağız ve Dikilitaş ile Kemalöz Mahallesi’ni bir birine bağlamak için de köprülü kavşak inşa edeceğiz. Bu projelerimizden biri olan otogar battı-çıktısı için model çalışma hazırlandı ve kısa bir süre içinde şantiye kurulacak. Proje tamamlandığında ilimizin için önemli bir yatırımı, hayata geçireceğiz” dedi.


Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

KENT MERKEZİ ŞANTİYE GİBİ

Kentin her noktasında yol çalışması yapıldı hatırlatan Kırdinli, “Ekiplerimiz, kentin en işlek caddesinden, en kıyı köşe noktasına kadar çalışma yapıyor. Trafik akışının yoğun olduğu yollara asfalt atıyoruz ve sokak aralarının eskiyen ve deforme olan taşlarıyla ilgili iyileştirme yapıyoruz. Kısa bir süre sonra çalışmalarımız bitecek ve vatandaşımıza verdiğimiz geçici rahatsızlık da son bulacak” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim