UŞAK PORT //  Uşak Belediyesi, havaların ısınmasıyla kentteki bozuk yolların onarımına başladı. Son olarak örnek evler ve Ovademirler köyü yolunda çalışma yapan ekipler, etap etap kentteki diğer noktalarda da bakım ve onarım çalışmalarını başlatacak. Bu yıl asfalt çalışmalarını yeni alınan ekipmanlarla yaptıklarını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, halkın en çok şikayetçi olduğu bozuk yolları uzun vadede kullanılır hale getirdiklerini belirtti. Ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Cahan, “Kısa bir süre sonra yollardaki problemler, büyük ölçüde ortadan kalkacak. Ekiplerimiz yoğun mesai yapıyorlar ve uzun vadede kullanım değeri olan asfalt yollar, ilimizin dört bir yanını saracak. Yeni aldığımız ekipmanlarla bu yıl atılacak asfalt daha kaliteli ve kalıcı olacak. Pürüzsüz ve olumsuz hava şartlarından hemen etkilenmeyen yollarımız, halkımızın hizmetinde olacak” dedi.


YAĞIŞLAR ÇALIŞMALARI GECİKTİRDİ

Yollarla ilgili vatandaşın sık sık sitemde bulunduğunu hatırlatan Nurullah Cahan, “Yollardaki lakalar ve yarıklar özellikle araç kullananlara eziyet ediyordu. Bu nedenle Beyaz Masa’ya yolların bakım ve onarımıyla ilgili çok sayıda talep geldi. Fakat yağışların bu yıl beklediğimizden uzun sürmesi ve yaz mevsiminin geç gelmesi, çalışmaların sarkmasına neden oldu. Normal şartlarda Nisan ve Mayıs ayı gibi yol çalışmalarına başlamak ve Ramazan ayı gelmeden kentin büyük bölümünü bitirmek niyetindeydik. Gecikmeli de olsa ekiplerimiz, yeni alınan araçlarla çalışmalara başladılar” diye konuştu. Öte yandan Başkan Nurullah Cahan, kentte kilitli parke taşıyla kaplı olan ana yolların tamamının asfaltlanacağını belirterek, “Kilitli parkeyi araç trafiğinin yoğun olduğu yollarda artık kullanmayacağız. Sürücülerimizin bu konudan çok şikayetçi. İşlek yollar asfaltlanacak ve daha önce kullanılan kilitli parke taşlarını da ihtiyaç olan küçük sokaklarda değerlendirerek heba etmeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun

 

Editör: TE Bilişim