Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, şehrin yaşanmışlıklarını barındıran Kent Tarihi Müzesi’nde gençlerle unutulmaz bir buluşma gerçekleştirdi.

Uşak Belediyesi tarafından kurulan ve birçok önemli sosyal, kültürel ve eğitici programı hayata geçiren Genç Kuşak topluluğu özel bir projeye imza attı.

Uşak halkıyla ve özellikle gençlerle daima iç içe olan Başkan Çakın, Gençlik Buluşması programı kapsamında Uşak’ta eğitim gören 60 lise öğrencisiyle bir araya geldi.



Belediye bünyesinde ilk kez gerçekleştirilen özel buluşmada gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Çakın, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gençlere her alanda fırsatlar tanınması gerektiğini kaydeden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, genç neslin fikir ve önerilerine daima açık olduklarını, bu tür buluşmaların devam edeceğini vurguladı.

 


GENÇ KUŞAK GENÇLERİN HİZMETİNDE

Gerek hizmetlerle gerekse şahsıyla ilgili merak edilenlere ışık tutan Çakın, Genç Kuşak Projesine de değindi.

Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Genç Kuşak oluşumu ile şehirde yaşayan genç nesle daha etkin sosyal olanaklar sağlamayı, kişisel gelişimlerine katkı sunmayı ve onlar için özel etkinliklerin hayata geçirilmesini hedeflendiklerini dile getirdi.

Müze gezi programıyla başlayan, gençlerin de keyifli anlar yaşadığı etkinlik, söyleşi programının ardından Uşak Belediyesi Kent Orkestrası’nın gerçekleştirdiği ve geceye renk katan konserle son buldu.

Editör: TE Bilişim