Uşak Güney Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti Uşak Güney Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
 Daha önce suikate uğrayan eski Uşak Valilerinden Ayhan Çevik'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Uşak'taki bir camiden verilen selada Ayhan Çevik'in hayatını kaybettiği ifade edildi.  2 yıl önce geçirdiği kazaya bağlı olarak geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Ankara'daki evinde hayata gözlerini yumdu. Çevik'in cenazesi yarın Tekirdağ Hayrıbolu'ya bağlı Çıkrıkçı köyünde defnedilecek.

Çankırı Valiliği döneminde suikaste uğrayan ve yaralı olarak kurtulan Ayhan Çevik, o dönemde Uşak'a atanmış ve sıkı bir koruma altında çalışmaya devam etmişti.  Uşak'ta ismi bazı olaylara karışan Vali Ayhan Çevik, hakkında ortaya atılan iddiaların ardından Bilecik'e atandı. Bilecik'ten Merkez'e alınan Vali Ayhan Çevik, 2 yıl önce Bolu yakınlarda trafik kazası geçirmiş ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Vali Ayhan Çevik, geçirdiği ameliyatın ardından hayatta kalmış ve emekliliğini Ankara'da geçirmeye devam etti. Kaza sonucu uzun süredir sağlık sorunları yaşadığı öğrenilen Ayhan Çevik, bugün evinde hayata gözlerini yumdu. 
Editör: TE Bilişim