Uşaklı dağcıların Rotası iftar yemeği oldu

Uşak Rota Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği üyeleri aileleri ile birlikte dernek yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Uşak Rota Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği üyesi sporcular, aileleriyle birlikte dernek yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Kulüp üyesi sporcular, eş ve çocukları ile birlikte toplam 80 kişiden oluşan grup, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı

Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun

İftardan sonra bol bol sohbet eden ve hasret gideren dağcılar, iftarı düzenleyen dernek yönetimine teşekkür etti. Üyeleri ve aileleri ile her fırsatta bir araya gelmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Nasıf Uyar, Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak bir arada olduklarını söyledi.

Katılan üyelere, ailelerine ve iftar yemeği organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür eden Uyar, “Uşak Rota Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, her zaman olduğu gibi imece usulü ile hazırladığı bu güzel iftar yemeğini düzenleyerek, dağda şehirde kocaman bir aile olduğunu dosta düşmana göstermiştir. İftar yemeklerimizi de geleneksel hale getirip her yıl düzenlemek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim