Uşaklı Gazetecilerden Huzurevi Ziyareti

Uşak Gazeteciler Derneği (UGD) Yönetimi  “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” nedeniyle Uşak Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun

UGD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri: Dursun Sırıklıgil, Özkan Yavaş, Ramazan ve Melih Atasorkun, Şaziye Özkaracahisar, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” nedeniyle Uşak Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Uşak Huzurevi Müdürü Mehmet Budak ve Yardımcısı Mustafa Özmen, ziyaretçilerini karşılayarak Huzurevi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Huzurevi'nin toplantı salonunda yaşlılar ile buluşan UGD Yönetim Kurulu üyeleri,  buradaki yaşlıların ellerini öperek günlerini kutladı. UGD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılınç, kendisinin ve meslektaşlarının, Huzurevi'nde kalan yaşlılar ile bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve bütün yorgunluklarını unuttuklarını kaydetti.

“YAŞLILARIMIZIN HAYIR DUASINI İSTEDİK”

UGD olarak yaptıkları ziyareti değerlendiren Kılınç, “Öncelikle, bizleri büyük bir nezaket içerisinde karşılayan Uşak Huzurevi Müdürü Sayın Mehmet Budak ve Yardımcısı Sayın Mustafa Özmen ile tüm huzurevi personeline çok teşekkür ederiz. Ben ve arkadaşlarım, burada yaşlılarımıza çok güzel hizmet verildiğine, gereken sevgi ve şefkatin gösterildiğine tanık olduk ve çok sevindik. Uşak Huzurevinde kalan yaşlılarımızın fazla geleni gideni olmadığını üzülerek öğrendik.  Onun için bu yaşlı ve kimsesiz sayılacak insanlarımıza sahip çıkmak, sevgi ve şefkatten mahrum bırakmamak çok önemliydi. Müdür Sayın Budak ve tüm personeline bu anlamda da çok hayırlı bir iş yaptıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

 Huzurevi'nde kalan yaşlılardan hayırlı dualar dilediklerini belirten Kılınç, “Bizlerin bugünlere gelmesinde ve başarılı olmamızda yaşlılarımızın duaları ve çabaları olduğunu biliyor ve hepsini takdir ve şükranla anıyoruz.  Allah, yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Bu doğanın değişmez kanunudur. Yaşlandığımızda bize nasıl davranmalarını istiyorsak, bizde büyüklerimize öyle davranmalıyız.  Yaşlılar, geçmişin bize emanetidir.  Peygamber efendimiz bizlere yaşlılara hizmet edilmesini tavsiye ediyor. Bizler de büyüklerimizin hizmetindeyiz''  şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim