Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
Uşak'ın Sivaslı İlçesinde, 5 gündür haber alınamayan Ali Akdağ’dan acı haber geldi. 
Sivaslı ilçesinde Cumartesi gününden bu yana kayıp olan Ali Akdağ (30) Evrenli Parkının üst tarafında bulunan ormanlık bölgede ölü olarak bulundu. Bugün sabah saatlerinden itibaren kayıp Ali Akdağ’ın yakınları ve arkadaşları Sivaslı İlçesi Evrenli Parkı yakınlarında arama çalışmalarına başladı. Akşam üzerine doğru Akdağ’ın kanlar içinde yerde yatan cesedine ulaşıldı. Acı manzara ile karşılaşan Akdağ’ın arkadaşları, güvenlik güçlerine haber verdiler.
Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve olay yeri inceleme ekipleri Akdağ'ın göğsünün sol tarafından vurulduğunu tespit etti. Yapılan incelemeler sonunda Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelemesinin ardından Akdağ’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Ali Akdağ'ın ölüm sebebi yapılan araştırmalardan sonra sonuçlanacak. Olayla ilgili güvenlik güçleri soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim