Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı! Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı!
Vefat eden Kore Gazisi Osman Oğur, Vali Salim Demir'in katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Uşak Merkez Paşacıoğlu Köyü Aşağı Horzumlar mahallesi mezarlığına defnedildi.



Vali Salim Demir, dün vefat eden Kore Gazisi Osman Oğur’un cenaze törenine katılmak üzere Merkez Paşacıoğlu köyüne gitti.  İlk olarak Uşak Merkez Paşacıoğlu Köyü Tatlıpınar Mahallesinde Kore Gazisi Osman Oğur’un eşi Fadime Oğur ve oğlu Ramazan Oğur’u ziyaret edip taziyede bulunan Vali Salim Demir, Gazinin eşi Fadime Oğur’a, Devlet olarak, her zaman her konuda gazi ve şehit yakınlarının yanında olduklarını ifade etti. 



Vali Salim Demir, taziye ziyaretinin ardından cenaze namazının kılındığı Paşacıoğlu Aşağı Horzumlar Mahallesine geldi. Kore Gazisi Osman Oğur’un naaşı ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  aynı mahallede bulunan mezarlığa defnedildi. Vali Salim Demir, defin işleminin ardından, Kore Gazisi Osman Oğur’un  tabutunun sarıldığı Türk Bayrağını oğullarına teslim edip, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. 

Cenaze törenine Vali Salim Demir’in yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç ile İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Binbaşı Mustafa Akyer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek, Paşacıoğlu Köyü Muhtarı Recep Karanfil, Kore Gazisi Osman Oğur’un ailesi ve vatandaşlar katıldı.
Editör: TE Bilişim