Uşak Çocuk Kent, Erdoğan'ın sesini taklit eden Muhammet Nur Nahya'nın da katılımıyla açıldı Uşak Çocuk Kent, Erdoğan'ın sesini taklit eden Muhammet Nur Nahya'nın da katılımıyla açıldı
 Baba olamadan can verdi
Bir özel dershanede rehber öğretmen olarak görev yapan ve baba olmasına günler kalan genç öğretmen trafik kazasında can verdi.
Uşak’ta önceki akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında özel bir dersanede rehber öğretmenlik yapan Bünyamin Güneş (36)  hayatını kaybetti. Genç Öğretmenin ölümü eğitim camiasını yasa boğarken, genç öğretmenin 10 ay önce Serap Yılmaz Güneş ile evlendiği ve eşinin de 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Önceki akşam Çivril Yolu üzerinde bulunan Köy Kent Sitesi önünde 64 HF 727 plakalı aracıyla karşıdan karşıya geçmek isteyen Bünyamin Güneş’in aracına M.K. yönetimindeki 64 S 0270 plakalı işçi servisi yapan minibüs çarptı. 
Kazada ağır yaralanan genç öğretmen Uşak devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bünyamin Güneş’in cenazesi köyü olan Bozkuş Köyünde toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim