Uşak Belediyesi'nin sattığı arsalarla ilgili iddialara yanıt verdi Uşak Belediyesi'nin sattığı arsalarla ilgili iddialara yanıt verdi
USAKPORT.COM/// Uşak Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Uşak Sportif Basketbol Takımı’na tahsis ettiği Şelale Dinlenme Tesisleri’ndeki restoran ve diğer bölümler, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilerek, harabeye dönüştürüldü.  Kısa bir süre önce Uşak Sportif Basketbol Takımı, harabeye dönen tesisten çıkarıldı ve aynı mevkideki Ilıcaksubaşı Spor tesislerine yerleştirildi. Şelale Dinlenme Tesislerindeki durumu görüntüleyen gazeteciler de, manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. 



Daha önce Uşak’a gelen bakan, üst düzey bürokratlar ve sivil toplum kurumlarının yemeklerinin yapıldığı yer, çöplük haline geldi. Camların kasıtlı olarak kırıldığı restoran kısmındaki duvarlarda ilginç yazılara rastlandı.



Yerlerdeki cam kırıkları nedeniyle yürümekte güçlük çeken gazeteciler, tuvaletlere girdiğinde, klozet, pisuar ve lavaboların bilinçli olarak söküldüğünü ve fayansların kırıldığını gözlemledi. Ayrıca tuvaletlerin içerisinde bazı kıyafetler ve çöp yığınlarına rastlandı.



TESİS YENİDEN İNŞA EDİLECEK

Uşak Belediyesi, tesisi yeniden işler hale getirmeyi planlıyor. Alınan bilgiye göre, harabe haline gelen restoranda revizyon çalışması yapılacak ve söz konusu mekan, fiyatları uygun ve kaliteli bir lokantaya dönüştürülecek. Tesisin güvenliğini yeterince sağlayamadığı gözlenen Uşak Sportif Basketbol Takımı ise şimdilik Ilıcaksubaşı'nda bulunan tesislerde konaklayacak. 

 

Editör: TE Bilişim