Uşak Belediyesi'nin sattığı arsalarla ilgili iddialara yanıt verdi Uşak Belediyesi'nin sattığı arsalarla ilgili iddialara yanıt verdi
 Uşak’ın Banaz ilçesinde, kırmızı ışık ihlali yapan kamyon, baba ve oğlunu taşıyan motosikleti ezdi. Kazada 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, babası ise ağır yaralandı.  Kaza, öğleden sonra Uşak'ın Banaz ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İzmir'den Ankara istikametine giden ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 42 BAP 45 plakalı kamyon, Banaz şehir merkezine geldiğinde kırmızı ışık ihlali yapınca Özgür Urhan idaresindeki 64 FE 526 plakalı motosiklete çarptı. Motosikleti altına alan kamyon, metrelerce ilerledikten sonra güçlükle durabildi. Kazada bacağının üzerinden kamyon geçen sürücü Özgür Urhan ağır şekilde yaralanırken, başını tekerin ezdiği Urhan’ın 4 yaşındaki oğlu Mehmet Çınar Urhan ise feci şekilde hayatını kaybetti. Yaralı motosiklet sürücüsü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden Mehmet Çınar Urhan’ın cenazesi, otopsi için Banaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim