Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
 YAŞI 70 AMA FUHUŞU BİTMEMİŞ

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından fuhuş yaptıran, yapan ve aracılık yapan kadınlar arasında 67 yaşında bir kadının olması ekipleri bile şaşkınlığa uğrattı. Fuhuş operasyonunda, 7 kadın ve onlarla birlikte olan 16 erkeğin gözaltına alındığı öğrenildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda biri 67 yaşında olan 7 kadın ve kadınlarla birlikte olan 16 erkek şahsın gözaltına alındığı açıklandı.


Gözaltına alınan kadınlara arasında 67 yaşında bir kadının olması da şaşkınlık yarattı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğünün konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklama ise şöyle:

“Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, toplumsal ahlakımızı ve değerlerimizi olumsuz yönde etkileyen fuhuş olaylarını engellemek adına Ş.K. (36) ve E.Ç.(46)’nin organizesinde N.S. (67), E.E. (28), G.S.(26), M.T.(50) ile M. S.A.(27) isimli şahısların fuhşa aracılık ve yer temin ettikleri yönünde gelen ihbar ve şikâyetler üzerine;

28.07.2015 tarihinde şüpheli Ş.K. (36) ve E.Ç.(46)’nin birlikte kaldıkları ikamete yapılan operasyonda, şahısların fuhuş yapılması için aracılık yaptıkları, (yer temini, bayan temin etmek v.b.) anlaşılmış ve tüm şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturmanın yürütüldüğü aşamada şüphelilerinin fuhuş için kullandıkları farklı(7) bayanın ve bu bayanlarla para karşılığında ilişkiye giren (16) erkek şahsın ifadeleri alınmıştır.

31.07.2015 günü adli makamlara sevk edilen 5’i bayan, 2’si erkek olmak üzere toplam 7 şüpheliyle ilgili tahkikat devam etmektedir. “

Editör: TE Bilişim