uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kanalizasyon sisteminin arızalı olduğu noktalarda çalışma yapıldığını belirterek, "İş bitiminin ardından kanalizasyon sistemleri saat gibi çalışmaya başlayacak" dedi. 

UŞAK PORT // Uşak Belediyesi, yol ve kavşak düzenlemelerinin yanı sıra alt yapıyla ilgili güçlendirme çalışmalarına da devam ediyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Mehmet Akif Ersoy, Aybey ve Dikilitaş Mahallesi’ndeki kanalizasyon sisteminin yetmediği noktalara yeni hat döşendiğini söyledi. Yaklaşık 5 bin metre kanal hattı ve bin parsel bağlantısı yapılacağını kaydeden Başkan Nurullah Cahan, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. Alt yapı çalışmalarının kanalizasyon arızalarının sık yaşandığı noktalarda yoğunlaşacağını dile getiren Nurullah Cahan, “Sadece yol ve park yaparak belediyecilik olmaz. Göz önüne fazla gelmeyen ve olası arızalarda bulunduğu mahalde yaşamı çekilmez kılan kanalizasyon sistemlerinin saat gibi çalışması için planlama yaptık. Altyapıdan en çok şikayet eden mahallemiz olan Mehmet Akif Ersoy’dan işe başladık ve önümüzdeki günlerde Aybey ve Dikilitaş’a da gireceğiz” dedi.



Alt yapı çalışmaları nedeniyle vatandaşın kısa bir süreliğine ulaşımda sıkıntılar yaşayabileceğini söyleyen Nurullah Cahan, “Normal evde dahi tadilat yapıldığında, ev halka bir süreliğine şikayetçi olabilir. Fakat iş bitiminin ardından günlük yaşamın daha kolay ve rahat olması, yaşanan bütün eziyetleri unutturur. Bu nedenle halkımızdan kısa süreliğine anlayış bekliyoruz. Alt yapı çalışması bittiğinde uzun vadede ferahlık sağlanacak ve bugüne kadar yaşanan eziyetler ortadan kalkacak” diye konuştu.


TİRİTOĞLU PARKI’NA IŞIKLI HAVUZ

Öte yandan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Tiritoğlu parkına ışıklı havuz inşa edildiğini ifade etti. Havuzun her gün binlerce vatandaşın geçtiği Tiritoğlu Parkı’na ayrı bir hava katacağını söyleyen Başkan Nurullah Cahan, çalışmanın tamamlanmasıyla kentin estetik açısından değer kazanacağını kaydetti.

 

 

Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi

 

Editör: TE Bilişim