Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Uşak’ta eniştesi olduğu öğrenilen B.K pompalı tüfekle güpegündüz sokak ortasında Sultan Acar’ı vurdu. 47 yaşındaki Sultan Acar sırtından ve bacağından ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan BK ise hala aranıyor.  

Olay Ünalan Mahallesi Müjde Sokak üzerinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Sokakta 64 NP 063 plakalı otomobili ile park halinde beklemekte olan B.K. o sırada sokaktaki yaya kaldırımında geçmekte olan Sultan Acar’ı (47) görünce otomobilden yanında getirdiği pompalı tüfekle inerek dehşet saçtı. Sultan Acar’a 5 el ateş eden B.K. otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Acar ise, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların polis ve sağlık ekiplerinden yardım istemesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını ilk müdahalenin ardından Uşak Devlet Hastanesi’ne götürdü. Polis bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Hastanede ameliyata alınan Acar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

Olayın ardından kaçan B.K.’nın peşine düşen polis, otomobili bir Uşak-İzmir karayolu üzerinde bir benzin istasyonunda terk edilmiş olarak buldu. Otomobilde inceleme yapan polis, olayda kullanılan pompalı tüfeği ele geçirdi. B.K.’nın yakalanması polis geniş çaplı arama başlattı. 

Editör: TE Bilişim