Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım
 Boş bir depoda cesedi bulunan Halil Yıldırım adlı gencin ilk belirlemelere göre, talihsiz bir kaz sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Geçen yıl Uşak Üniversitesi’nden mezun olan Halil Yıldırım (24) adlı gencin ölüm nedenindeki sır perdesi aralandı. İlk yapılan tespitlere göre, Halil Yıldırım’ın kilitli bulunan ve kullanılmayan deponun çatısı çökmesi sonucu aşağı çökerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Klima onarım ve bakım işinde çalıştığı işyerinden bir ekiple 11 Haziran Perşembe günü eski sanayi arasında bulunan bir düğün salonunun klimalarını onarmaya başlayan talihsiz genç, saat 17.00 sıralarında düğün salonunun bitişiğinde bulunan boş ve kullanılmayan bir deponun çatısından yürürken eski çatı çöktü.

Yaklaşık 7 metre aşağı düşen gencin boş depoya düştüğünü kimse fark etmedi. İş Arkadaşları, Halil Yıldırım’ın kendilerine haber vermeden işyerinden ayrıldığını düşünerek işi paydos ettiler.

Talihsiz gençten ailesi de haber alamayınca, tekrara onarım yapılan düğün salonuna gidildi. Burada yapılan aramada, akşam saat 21.00 sıralarında talihsiz gencin cesedi boş depoda bulundu.

Halil Yıldırım’ın 2013-2014 eğitim yılında Uşak Üniversitesi’nden mezun olduğu, KPSS’ye hazırlandığı ve bu arada boş kalmamak için klima onarım ve bakım işlerinde çalıştığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim