Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
 Uşak'ta avcılar tarafından vurulan geyik, başka bir avcı grubu tarafından kurtarılmaya çalışıldı. Tedavi altına yaralı geyik hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, Banaz ilçesi Kızılcasöğüt beldesi dağlık mevkiinde avcılar tarafından vurulan kızıl geyik, kaçarken Banaz Çayı'na düşerek dallara takıldı. Ağaçlar arasına takılan yaralı geyik başka bir avcı grubu tarafından bulunarak kurtarılmaya çalışıldı. Duyarlı avcılar bölgeye Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü ekiplerini çağırdı. Geyik tedavisi yapılmak üzere Uşak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne götürdü. Burada serum bağlanan ve yaraları sarılan geyik bir kaç saat sonra yaşamını yitirdi. Uşak Belediyesi Veterineri Okan Aydın konuyla ilgili olarak geyiğin ön ayaklarında saçma izleri bulunduğunu, arka kısmında ve kaburgalarında açık yaralar olduğunu belirtirken tüm çabalara rağmen geyiği yaşatamadıklarını söyledi.
Yaşanan trajik olayla ilgili olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim