Uşak Belediyesi'nin sattığı arsalarla ilgili iddialara yanıt verdi Uşak Belediyesi'nin sattığı arsalarla ilgili iddialara yanıt verdi
  Uşak polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonlarında eroin ve esrar maddeleri yakalanırken, gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı. 
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il dışından temin edilen uyuşturucu maddelerin Uşak’ta piyasaya sürüleceği yönünde ihbar alması üzerine harekete geçti.
Uyuşturucu Maddelerin taşınmasında kullanılan ve içerisinde 2 kişi bulunan araç, kent merkezinde takibe alınarak durduruldu. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada 18 gram Eroin maddesi ve 3 gram uyuşturucu Esrar maddesi çıktı.
Diğer olayda ise İzmir - Ankara karayolu üzerinde yapılan yol uygulaması çalışmalarında, doğu illerinden hareketle İzmir iline giden yolcu otobüsü içerisinden, poşete sarılmış halde 820 gram Esrar Maddesi, ele geçirildi.
Her iki olayla ilgili gözaltına alınan M.Y (29) serbest kalırken, G.Y (27) ve O.A (21) isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim