Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi
 1981 yılında Uşak'ta bomba patlaması sonucu Gazi unvanını alan emekli Polis Memuru Özdemir Cengiz (66) Manisa'nın Soma ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre 1976 yılında İzmir'de göreve başlayan Emekli Polis Memuru Özdemir Cengiz 1981 yılında Uşak'ta meydana gelen bomba patlaması sonucu yaralanarak gazi oldu. Daha sonra emekli olan Cengiz, Soma ilçesinde yaşamaya başladı. Rahatsızlığı bulunan Cengiz, Soma'da özel bir hastanede tedavi gördüğü esnada hayatını kaybetti.



TÖREN DÜZENLENDİ
Emekli Polis Gazisi için Parkaltı Camiinde tören düzenlendi. Cenaze törenine Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Belediye Başkanı Hasan Ergene, protokolün yanısıra, dost ve yakınları, meslektaşları ile vatandaşlar katıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Cengiz, kılınan cenaze namazı sonrasında Soma Belediye Mezarlığı'na defnedildi.
Editör: TE Bilişim