Uşak Karaağaç Mahallesi'nde park halindeki otomobil aniden yandı! Uşak Karaağaç Mahallesi'nde park halindeki otomobil aniden yandı!

USAKPORT.COM // Uşak’ta hafta içi her gün devam eden Dere Sokak işkencesi sona eriyor. Uşak Belediyesi, sokak içindeki kaldırımları genişletiyor ve otopark yasağı getiriyor. Sokakta çalışmalar başlayana kadar, araçlar çift sıra halde park ediyor ve 1 otomobilin geçeceği kadar yol kalıyordu. Kaldırımların çok dar olduğu ve esnafın tabelalarla doldurduğu sokaktan geçen yayalar, zor anlar yaşıyordu.  Garanti Bankası aralığı olarak bilinen Dere Sokak’taki çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yolun İsmetpaşa Caddesi ve sanayi esnafı arasında önemli bir bağlantı noktası olduğunu belirterek, “Yayalarımızın Dere Sokakla ilgili çok ciddi şikayetleri oldu ve bu noktada burası için model bir çalışma belirledik. Kaldırımları karşılıklı olarak genişletiyoruz ve sokak boyunca belli noktalara araç parkı yapılmasına izin vereceğiz. Araçların park edilmesi ise 15 dakika ile sınırlandırılacak. Tek yön olarak trafik akışı sürecek ve yayalarımızın her gün sık sık kullandığı Dere Sokak’taki sıkıntılar son bulacak” dedi.

ÇAKALOZ CAMİİ ARALIĞINDA REVİZYON

Restorasyonu yeni tamamlanan Çakaloz Camii’nin bulunduğu sokakta da çalışma yapacaklarını ifade eden Nurullah Cahan, “Çakaloz Camii’nin bulunduğu alanda da konsept bir proje uygulanacak. Bu hafta içi söz konusu çalışmaların startını vereceğiz” diye konuştu. Öte yandan Başkan Cahan, asfaltlama çalışması sona eren Fatih Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Esnafla yolun son durumu hakkında istişare eden Başkan Cahan, kaldırımların önümüzdeki günlerde yükseltileceğini bildirdi.


Editör: TE Bilişim