Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı
 İsmetpaşa Caddesi’nde korkulan oldu. Defalarca yapılan uyarılara rağmen,yetkililer  tedbir almayınca, trafiğe kapalı alanda meydana gelen kazada bir kişi yaralanırken, 14 yaşında bir çocuk ölümle pençeleşiyor.

Uşakport İnternet sitesi ve olarak yaptığımız uyarılar, yetkililer tarafından kulak ardı edilince az daha facia yaşanıyordu.

Pazar günü iftar vaktine kadar vakit geçirmek isteyen İsmail Karakılınç, ailesi ve torunlarıyla İsmetpaşa Caddesinde trafiğe kapalı alanda gezinirken, Ziraat Bankası karşısında bulunan tentelerin  yolu daralttığı kısımda elektrikli bisiklet tabir edilen bir aracın çarpması sonucu yere yuvarlandı. Elektrikli bisikleti kullanan 14 yaşındaki Ş.U. adlı sürücü ise İsmetpaşa Caddesi’ne süs amaçlı konulan mermerlere kafasını çarparak kanlar içerisinde kaldı. Elektrikli bisikletin arkasında buluan ve yine 14 yaşlarında olan İ.Ş. adlı diğer şahıs ise kazadan yara almadan kurtuldu.

 Çevrede bulunanlar tarafından çağrılan 112 acil ekibi ile Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar İsmail Karakılınç ve 14 yaşındaki  Ş.U. yoğun bakımda tedavi altına alındılar.  İsmail Karakılınç’ın vücudunda birden fazla kırık olduğu ve ameliyata alınması gerektiği tespit edildi.

Kafasını mermere çarpan elektrikli bisiklet sürücüsü 14 yaşındaki Ş.U.’un ise beyninde kanama olduğu ve durumunun kritik olduğu öğrenildi. Doktorlar tarafından sürekli uyutulan Ş.U.  un durumunun 24 saat sonra belli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Uşak port sitesi ve Uşak Ufuk Gazetesi olarak, İsmetpaşa Caddesi’nin araç trafiğine tamamen kapatılması gerektiğini, burada yayaların can güvenliği olmadığını, 6 esnaf için konulan ucube tentelerin kaldırılması hem daha önceki Belediye Başkanı Ali Erdoğan hem de şimdi ki başkan Nurullah Cahan döneminde defalarca yazdık. Ne yazık ki uyarılarımızı dikkate almayan yöneticiler, “geliyorum” diyen bu faciaya seyirci kalmayı tercih ettiler.

Editör: TE Bilişim