Uşak'ta yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek için kurulan Uşşak Aşevi'nin bel kemiği Mustafa Salıcı hayata veda etti. Uşak Kent Konseyi Başkanlığından bir süre önce istifa eden fakat hala gönüllerde Konsey Başkanı olan Cemil Cevher, "Uşak değerli bir büyüğünü daha kaybetti.Yıllardır Aş evi yöneticiliği yapan Saygıdeğer büyüğümüz Mustafa Salıcı Cenab-ı Allah'ın rahmetine kavuştu.İyiliklerin vatan,millet sevgin ve hayır severliğinle kalbimizde yer aldın,Seni örnek alanların bol mekanın cennet olsun" paylaşımıyla acı haberi duyurdu. 

Uşak'ın köylerindeki vatandaşlar whatsapp üzerinden devlete direk ulaşacak! Uşak'ın köylerindeki vatandaşlar whatsapp üzerinden devlete direk ulaşacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Mustafa Salıcı'nın ölüm haberini aldıkları için üzüntü içinde olduklarını, kederli ailesi, sevenleri ve yakınlarına başsağlığı dilediğini bildirdi. 

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba da, Mustafa Salıcı'nın ölüm haberini üzüntü içinde aldıklarını ve Mustafa Salıcı'nın tüm sevenlerine ve yakınlarına başsalığı dilediklerini ifade etti. 

Editör: TE Bilişim