Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Ocak 2018 tarihinde Uşak’a gerçekleştireceği ziyaret öncesi Vali Salim Demir, başkanlığında tüm kurum amirlerinin katılımıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Salim Demir’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Vali Yardımcıları Sait Topoğlu, İsmail Gürsoy, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal, kurum müdürleri ile sanayici, iş adamları ve oda başkanları katıldı. 

Toplantı öncesi konuşan Vali Salim Demir Uşak ilinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya alışkın olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilimize her gelişinde bir öncekinden daha coşkulu daha güzel karşılamak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bu nedenle 20 Ocak’ta gerçekleştirilecek organizasyonda tüm herkesin aktif bir şekilde rol almasını istiyoruz. İnanıyorum ki Uşak halkı daha önce olduğu gibi 20 Ocak tarihinde de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde karşılayacak ve ağırlayacaktır”.
 
Vali Salim Demir’in konuşmasının ardından toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği ziyareti için yapılacak çalışmalara yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. 
 
Editör: TE Bilişim