Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı
 Vali Ahmet Okur ilimizde göreve başlaması münasebetiyle karşılamada bulunan ve makamında ziyaret eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a iade-i ziyarette bulundu. Vali Okur, belediyelerin hizmet üretiminde önemli bir yer teşkil ettiğini dile getirdi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin ortak akılla yönetilmesinin, hizmetlerin sürekliliği açısından önem taşıdığını vurguladı. 
 
VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERİN BÜYÜK KISMINI BELEDİYELER ÜSTLENİR

Vali Ahmet Okur Uşak Belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından belediye girişinde karşılandı. Vali Okur Belediye Başkanı Cahan’a iade-i ziyaretinde Uşak iline gelişindeki sıcak karşılama sebebiyle teşekkür etti. Başkan Cahan ziyaret sırasında ilimizdeki belediye hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında Vali Okur’a bilgi verdi. Vali Okur, “Belediyeler, hemşehrilerin yerel mahiyette ortak ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteren mahalli idare kuruluşlarıdır. Şehirlerde ve beldelerde vatandaşa sunulan hizmetin büyük bir kısmı belediyeler tarafından üretilir ve yönetilir. Valilik olarak şehrimizin öncelikleri doğrultusunda belediyemiz ile işbirliği içinde yapacağımız çalışmalar şehrimizin genel anlamda kalkınma ve gelişmesini sağlayacaktır. Başkanımızın kamuoyu ile paylaştığı ve bir kısmı tamamlanmak üzere olan projelerin de hayata geçirilmesiyle kentimizin çehresinin değişeceğini umuyorum” dedi. Uşak’ın sürekli büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkat çeken Vali Okur, kurumlararası işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Vali Okur "Bizler şehrimizin daha iyi bir konuma gelmesi için başta yerel yönetimler olmak üzere kentin tüm aktörleriyle işbirliği yapılmasının gereğine inanıyoruz” dedi.
 
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE 24 SAAT ESASIYLA ÇALIŞILIYOR
Belediye Başkanı Nurullah Cahan Vali Okur’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek Uşak’ın büyüme ve gelişme hedeflerine ulaşması için yüksek bir tempo ile çalıştıklarını ifade etti. Başkan Cahan, "İlimizde göreve başlayan Valimiz Sayın Ahmet Okur’a görevinde üstün başarılar diliyorum. İlimizin kalkınma ve gelişmesi yönünde kendilerinin yakın desteğini hissetmek bizleri mutlu etmiştir” diye konuştu. Son yapılan çalışmalarla ilgili Vali Okur'a kısa bir bilgi veren Nurullah Cahan, "Şu anda ilimizdeki yollarla ilgili ciddi bir çalışma başlattık. Kent merkezinde araçların yoğun olarak kullandığı parke taşlı yolları asfaltlamaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra önemli projelerimizin devamı noktasında da üzerimize düşeni yapıyoruz. Kentsel dönüşüm projemiz var ve yepyeni bir Uşak için ekiplerimiz 24 saat çalışıyorlar. Ayrıca kent park için de yıkımlar, okul inşaatlarının yapımı ve gerekli proje bazlı faaliyetlerimiz sürüyor" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim