Uşak'ta 1 kişi daha gölete düşerek can verdi! Karaağaç ve Kızılcasöğüt göletinde hiçbir önlem yok! Uşak'ta 1 kişi daha gölete düşerek can verdi! Karaağaç ve Kızılcasöğüt göletinde hiçbir önlem yok!
 Marka Kent olmak için Vatandaşın Desteği Gerekir

“Sadece seçimde değil; her daim vatandaşın yanındayız” diyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, seçim döneminde gittiği her yere giderek vatandaşların derdini dinliyor. Cahan, “Uşak’ı Marka kent yapmak için vatandaşın desteğine ihtiyaç duyduklarını” belirtti.

Seçim döneminde oy istemek için gittiği her yere başkan olunca gelme sözü verdiğini hatırlatan Uşak belediye Başkanı Nurullah Cahan, sözünü yerine getirmek için bol bol vatandaşların ayağına gidiyor. Cahan, “Vatandaşlar arasında siyasetçilerin seçimden seçime sadece oy istemek için yanlarına geldiği gibi bir algı oluşmuş. Bu algıyı silmek için fırsat buldukça, Uşaklı hemşerilerimle bir araya gelmeye çalışıyorum” diyerek vatandaş ziyaretlerinin amacını açıkladı.

Belediyeciliğin vatandaşla iç içe yapılması gerektiğine inandığını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Seçim döneminde hemşerilerime inanarak ve güvenerek çok çalıştım. Onların arasında olmaya özen gösterdim. Tabiri caizse çalmadık kapı bırakmadım. İlimizde yaşayan her vatandaşla sohbet ettim. Şimdi başkanlık dönemimde hemşerilerimle oluşturduğum ortak akılla belediyeyi yönetmeye çalışıyorum” dedi.

 Cahan, “Mutlu Uşak için vatandaşlarımızın en büyük beklentilerinin arasında siyasetçileri ve kenti yönetenleri yanlarında hissetmek geliyor. Markalaşmak için de mutlu bireylerin olmasına inanan bizler bu düşünceleri cevapsız bırakmak istemiyoruz. Yakın zamanda her mahallede her sokakta vatandaşlarımızın arasında olacağız. Biz halkın iradesini ile görevi alan başkan olarak iradenin yanında olmayı kendimize en öncelikli hedef olarak koyacağız” şeklinde konuştu.

VATANDAŞIN ARASINDA BELEDİYECİLİK

Uşak Belediyesi’nin vatandaşları için var olduğunu ve vatandaş odaklı belediyeciliği önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan,” Belediye olarak her anlamda kentin gelişimi ve marka kent olmak adına çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Seçim döneminde ne söyledi isek seçimden sonra da çok daha fazlasını gerçekleştirmek için var gücümüz ile çalışacağız. Biz seçimden önce ne olursa olsun vatandaş odaklı çalışmayı ve vatandaşların arasında olmayı da taahhüt etmiştik. Seçimden sonra bu konuda sözümüzde duruyoruz. Mahallelerde ve sokaklarda  vatandaşlarımızın arasında oluyoruz. Biz seçimden önce nereye gitti isek hepsine geri dönüş sağlayacağız. Seçim döneminde nerde ise kentimizin hepsi ile görüşmüştük. Biz geri dönüşler ile vatandaşlarımızın kafasında bulunan seçim döneminde sadece ziyaret eden siyasetçi terimini sileceğiz. Ayrıca vatandaşlarımız ile beraber çalışarak ortak akıl ile kentimizin sorunlarını daha çabuk çözeceğiz. Bu nedenle kısa sürede bu çalışmalarımıza başlayacağız” ifadesini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim