Uşak Alperen Ocakları Başkanı Ali Karaca, Miraç kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ali Karaca, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Miraç, bir yönüyle Rabbe vuslat, bir yönüyle de Rabbin nehyettiklerini terk ediştir. Biz müminler için müjdedir. Rabbimiz, kendisine ortak koşmayanların büyük günahlarının bağışlanacağını bu kutlu gecede müjdelemiştir. Miraç değerleri, bizlere yüce ve anlamlı ufuklar açan kutsal değerlerdir. Bu değerler bizlere cennet kapılarını aralıyacak değerlerdir. Yeter ki bizleri yükseltecek bu değerlere sımsıkı sarılalım ve bunları hayatımıza yansıtmakta kararlı olalım.

Yeter ki imanımız, ibadetlerimiz, salih amellerimiz ve güzel ahlakımız olsun. Böyle olduğu takdirde hayatımızın her anı bizim için miraç olacaktır. Miraç Kandili vesilesiyle Rabbimize, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlayalım. Miraç Gecesi, gönüllerimizdeki manevi yolculuğun da pusulasıdır, yol göstericisidir. Unutmayalım ki, bugün biz müminlere düşen, miracı Peygamberimiz (s.a.v)’in bir hatıratı, bir tarih olarak okumak değildir.

Bize düşen, Allah’ın emir ve yasakları karşısında her daim sadakatle, teslimiyetle bir duruş sergilemektir. Miraç gecesi zihinlerimizde berraklığa, kalplerimizde ferahlığa, hayatımızda huzura vesile olsun. Allah’tan gelen namaz davetine yürekten icabet edelim.

Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek

Bulunduğumuz Zor süreçte Koronavirüs(Kovid-19) Salgını Tedbirleri Kapsamında Camiler de omuz omuza duramayacak olsak da Evlerimizde Miracın bereketiyle secdeye varalım. İmanın onurunu, kul olmanın sorumluluğunu bir kez daha hatırlayalım. Kudüs ve Mescidi Aksa’nın özgür olduğu Miraç gecelerine kavuşmak için umudumuzu ve duamızı eksik etmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk-İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Bu mübarek gecede Yüce Rabbimize açılan ellerin ve yakaran dillerin, bütün İslam Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayetine, dünyada huzur ve barışın teminine Ve Koronavirüs tehlikesinin bir an önce sona ermesine vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum."

Editör: TE Bilişim