Vali Okur'dan İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın'a veda yemeği

Yaklaşık 2 yıldır Uşak İl Jandarma ve Garnizon Komutanlığı görevini yürüten ve emekliye ayrılacak olan Jandarma Albay Yusuf Yalçın onuruna Vali Ahmet Okur tarafından veda yemeği verildi.

Özel bir restoranda düzenlenen yemeğe Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur, Milletvekilleri Alim Tunç, Mehmet Altay, Özkan Yalım, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim İlhan, Vali Yardımcıları, protokol üyeleri, kaymakamlar ve askeri personel ile eşleri  katıldı.

YALÇIN; “UŞAK’TA ZEVK ALARAK ÇALIŞTIM”

Uşak'ta görev yaptığı 2 yıllık sürenin çok hızlı geçtiğini ve Uşak'ta zevk alarak çalıştığını ifade eden Albay Yusuf Yalçın, "Başta görev sürem içersinde büyük desteklerini gördüğüm Valimiz Ahmet Okur olmak üzere milletvekillerimize, yerel yönetimlerimize, tüm kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ile çalışanlarına, ayrıca en büyük destekçimiz olan Uşak halkına sevgi ve şükranlarımız sunuyorum" dedi.

Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı

VALİ OKUR; “KOMUTAN VATANDAŞIN DEVLETE OLAN GÜVENİNİ ARTIRDI

İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın'ın Uşak'ta yapmış olduğu görevi süresince vatandaşlardan her hangi bir olumsuz söz duymadığını ifade eden Vali Ahmet Okur ise, "İnsanlarla diyalogu en üst seviyeden olan komutanımız Albay Yusuf Yalçın'ın insan sevgisi vatandaşın devlete olan güvenini arttırmıştır. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için titiz ve fedakar çalışmalarıyla örnek bir komutan olmuştur. Önemli olan görev yerinden ayrılırken arkada güzel anılar bırakmaktır. Kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşantılarında sağlık ve huzur diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ahmet Okur, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın'a başarılı çalışmalarından dolayı plaket ve kilim hediye etti
Editör: TE Bilişim