Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor

Uşak Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Uşak Aşevi Yaptırma Derneği tarafından koordine edilen yeni Uşşak Aşevi binasına hayırseverlerin destekleri devam ediyor. Uşak Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Uşak Aşevi Yaptırma Derneği Yöneticilerine yapılan bağışlar toplanıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk kazması vurulan ve demirleri satın alınan bina için ismini açıklamak istemeyen bir hayırsever tarafından 28 ton demir alındı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeni binanın bin 500’er metrekarelik 3 katlı toplam 4 bin 500 metrekare bir bina olacağını ifade etti.

Uşak Belediyesi’nin kurduğu Uşak Aşevi Yaptırma Derneği tarafından inşaatı başlatılan yeni Uşşak Aşevi binasına ismini açıklamayan bir hayırsever tarafından 28 ton demir bağışlandı. Bugüne kadar çok sayıda hayırseverin desteğini aldıklarını ifade eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, desteklerin devam etmesiyle yeni binanın en kısa sürede biteceğini söyledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Yeni Aşevi inşaatımıza hayırseverlerimizin bağışları gelmeye devam ediyor. İnşaat alanına 28 ton demir daha alana indirildi. Hayırseverimizden Allah razı olsun. Ayrıca imece usulü inşaatın hafriyatını kısa sürede gerçekleştiren hafriyatçılarımızdan, temel yalıtım malzemesini, ilk tuğla ve biriketleri, ihtiyaç duyduğumuz inşaat malzemelerini gönderen hayırseverlerimizden de Allah razı olsun.  Temel çalışmaları devam ediyor. Yakında temel atma törenini hep birlikte yapacağız inşallah” dedi. 

Editör: TE Bilişim