Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
Uşak Belediyesi’nin yapım aşamasını sürdürdüğü kent park projesi kapsamında, ‘Sizin de dikili bir ağacınız olsun’ sloganıyla ağaç dikme kampanyası başlatıldı. 




Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın öncülüğünde, Uşak Belediye Meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim sorumlularının katılımıyla ağaç dikim kampanyası başlatıldı. 



Toplam 120 bin metrekarelik bir alanda uygulanacak olan ve şu anda 70 bin metrekarelik bölgede çalışma yapılan kent park projesi kapsamında, kentteki hane sayısı kadar, ağaç ve çiçek dikimi yapılacak. 



3 bini çeşitli ağaçlardan oluşan ve toplamda 57 bin değişik türden bitkiyi barındıran dikim kampanyası, kentteki hane sayısına göre belirlendi. Başkan Cahan, kentte 55 binin üzerinden konutun bulunduğunu ve bu her ailenin bir ağaç veya çiçek dikimi yaparak, projede emeğinin olacağını söyledi. 



    Burada bir açıklama yapan Nurullah Cahan, “Yaklaşık 4 yıl önce hayal olarak görülen ve bir projeyi gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Burada atıl olan ve depreme dayanıksız binaları yıktık ve kent parkın inşasına başladık. Bu konuda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devlet büyüklerimizin önemli desteklerini aldık. Şu anda burada 57 bin adet bitki dikimi yapacağız ve bunun 3 binini ağaçlar oluşturacak. Önümüzdeki ay içinde çocukların içinde koştuğu, süs havuzları ve tartan pistin tamamlandığı bir parkı halkımızın hizmetine açacağız. Yeşil Uşak için en büyük hizmet bu ve 10 yaşına kadar yetişmiş ağaçların dikimini gerçekleştirerek, projede önemli bir mesafe daha kat edeceğiz” dedi. 



BÜROKRATİK ENGELLERİ AŞTIK
Projede zaman zaman bürokrasiyle ilgili engellere takıldıklarını kaydeden Başkan Nurullah Cahan, “Projeyi bu günlere getirmek göründüğü kadar kolay olmadı. Zaman zaman bürokratik engellere takıldık ve zorluklarla karşılaştık. Birlikte çalışmanın sonunda çalışmayı bu seviyelere getirdik ve ilimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Öte yandan Nurullah Cahan ve beraberindekiler, alandaki ağaç dikiminin ardından bir dizi incelemelerde bulundular. 

4






Editör: TE Bilişim