YILDIZ’IN ZAFERİ

 

Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

Uşak Barosu’nda düzenlenen törenle genç avukat Gözde Yıldız, ant içerek avukatlık mesleğine ilk adımını attı.

Av. Coşkun Mavioğlu’nun yanında stajını tamamlayarak avukatlık hayatına atılan Yıldız, Uşak Adalet Sarayında düzenlenen törenle mesleğe ilk adımı attı. Törene Baro Başkanı Av.Baki KANTAR’ın yanı sıra Yıldız’ın Ailesi ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Törende konuşan Başkan Kantar, “ Bu yıl birçok genç arkadaşımız yemin ettirerek göreve başlattık. Gözde kardeşimizde mesleki hayata atılan genç arkadaşlarımız dan birisi, her geçen gün baromuza yeni üye dahil etmenin sevinci içindeyim. Kendisini bu güne kadar yetiştiren ailesine ayrıca teşekkür ediyorum. Emeklerinin boşa gitmediğini, kızları için çabaladıklarını bu törenle kanıtlamış oluyoruz. Hukuku savunmanın yargının sıkça dalgalandığı bugünlerde yargının ayaklar altına düşmeyeceklerine inanıyoruz. Mesleki hayatında başarılarının devamı diliyorum” dedi.

Törenin ardından konuşma yapan Yıldız; Meslek hayatıma adım atmanın heyecanı içerisindeyim. Baro başkanımızın bahsettiği gibi hukuk için adalet için çaba göstereceğim. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan başta nişanlım ve aile büyüklerime teşekkür ediyorum. Ailemin bana göstermiş olduğu özgüven sayesinde ben meslek hayatıma adım attım.  Meslekteki görevimi diğer avukat arkadaşlarım ve büyüklerimle sürmeye devam edeceğim. ifadesini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim