Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

 
Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı 9. Yönetim Kurulu Toplantısı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın başkanlığında Afyonkarahisar'da yapıldı.

Korel Termal otelde gerçekleştirilen Zafer KalkınmaAjansı Yönetim Kurulu toplantısına Zafer Kalkınma Ajansı Dönem Başkanı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın yanı sıra Uşak Valisi Seddar Yavuz, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Uşak İl Genel Meclisi  Başkanı Mehmet Nacar, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı ve Zafer Kalkınma Ajansı yetkilileri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan ve gündem maddelerine ilişkin bilgiler veren Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Vali Erdoğan Bektaş; “Biliyorsunuz aylık rutin toplantılarımızdan birisi için Afyonkarahisar’dayız. Yeni bir proje planı için hazırlanıyoruz. Burada gündemde bulunan konularla ilgili olarak toplantımızda hazırda bulunan arkadaşlarımızın görüşlerini alacağız, konuları enine boyuna görüşeceğiz. Bölgede ekonomik gelişimi artırmak için bizlerin yapması gereken hususları büyük bir titizlikle değerlendireceğiz. Bölgemiz için önemli olan bu toplantıya iştirak eden yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Toplantımızın bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, toplantımızdan hayırlı ve yerinde kararlar çıkmasını temenni ederim.” dedi.
Konuşmaların ardından toplantının basına kapalı olan bölümünde toplantı gündeminde bulunan 2015 Yılı Çalışma Programı ve Taslak Bütçesinin Görüşülmesi, 2015 Yılı Proje Teklif Çağrılarının Görüşülmesi, 2014 Yılı DFD Başvurularının Görüşülmesi, Projelerle İlgili Taleplerin Görüşülmesi, İki toplantı Arası Ajans Faaliyetlerinin Görüşülmesi ve 2014 Yılı Ağustos Ayı Gelir-Gider Cetvelinin Görüşülmesi konuları hakkında karar birliğine varıldı.
 
Editör: TE Bilişim