İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
Zübeyde Hanım Caddesi'ne adını veren Zübeyde Hanım büstünde yenileme işlemi tamamlandı. Caddedeki yol çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan,  "Şu anda belediye ekiplerimizce zarar görmeyeceği bir mekanda muhafaza edilen Zübeyde Ha
nım büstünü, yol çalışması nedeniyle oluşan tozun ve toprağın içinde bırakmaya gönlümüz el vermedi. Zübeyde Hanım Caddesi’yle birlikte yenilenen Zübeyde Hanım büstünü, tüm çalışmalar bittiğinde bulunduğu noktaya yerleştireceğiz” dedi. 


USAKPORT.COM // Yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyesi, bu kapsamda Zübeyde Hanım Caddesi’nde de model bir proje uyguluyor. Caddenin trafik akışı ve vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanması için yapılan çalışmaların kısa bir süre sonra biteceğini belirten Başkan Nurullah Cahan, kentteki bütün ana yolların asfaltla kaplanacağını belirtti. Zübeyde Hanım Caddesine adını veren Zübeyde Hanım büstünün de, hava şartları nedeniyle zaman içinde deforme olduğunu dile getiren Başkan Cahan, “Zübeyde Hanım Caddesi’nde iş makineleri gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu nedenle ister istemez tozlanma meydana geliyor. Bu nedenle Zübeyde Hanım büstünü yenileme işlemine aldık ve iklim şartları nedeniyle meydana gelen zedelenmeleri giderdik. Büstün boyanması ve mermerinin değişimi tamamlandı. Şu anda belediye ekiplerimizce zarar görmeyeceği bir mekanda muhafaza edilen Zübeyde Hanım büstünü, yol çalışması nedeniyle oluşan tozun ve toprağın içinde bırakmaya gönlümüz el vermedi. Zübeyde Hanım Caddesi’yle birlikte yenilenen Zübeyde Hanım büstünü, tüm çalışmalar bittiğinde bulunduğu noktaya yerleştireceğiz” dedi.






YOL ÇALIŞMALARI BİTTİĞİNDE GEÇİCİ SIKINTILAR DA SON BULACAK

Bu dönem yol ve kaldırım düzenlemelerinin ağırlıklı olarak sürdüğüne işaret eden Başkan Cahan, “Geçtiğimiz bahar döneminde başlamayı düşündüğümüz yol çalışmalarımız, aşırı yağışlar nedeniyle biraz gecikti. Son birkaç aydır yağış görülmedi ve biz de bu dönemi iyi değerlendirmek istedik. Şu anda kentin hemen her noktasında yol ve kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Kent merkezindeki bir çok noktada yenilenme çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı.  Yol çalışmaları nedeniyle ister istemez ulaşımda aksamalar oluyor ve faaliyetlerin yürütüldüğü noktalardaki esnaf tozlanmadan şikayetçi edebiliyor. Fakat bunlar geçici zahmetler olarak akıllarda kalacaktır. Tüm faaliyetlerimiz sonlandığında, ferah yol ve kaldırımlarıyla ön plana çıkan ve tam anlamıyla bir şehir havasına bürünen Uşak’ı daha net göreceğiz” diye konuştu.



 

Editör: TE Bilişim