Genel Sekreter Atlı’dan Yeni Yönetimlere Ziyaret

Uşak İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yalçın Atlı, Birliğe bağlı Uşak Devlet Hastanesi Sivaslı Devlet Hastanesi, Banaz Devlet Hastanesi yeni yönetimlerini ve ilçelerde bulunan hastane çalışanlarını ve hastalarını ziyaret etti.

Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı

Atlı, yeni yöneticilerin yeni görevlerinde hayırlı olmasını, eski yöneticilerin bıraktığı bu sağlık hizmeti yarışında bayrağı daha iyi ve daha yükseklere çıkarmak için mücadele etmelerini istedi. Ziyaretlerde her şeyin yolunda gittiğini arkadaşların işlerine duydukları sevgi, samimiyet ve heyecanlarının gözlerinden okunduğunu bu heyecana sürekli katkı ve destek sağlayacaklarını onları bu ulvi görevde asla yalnız bırakmayacağını dile getirdi.

Hastane yöneticileri ziyaretten çok memnun olduklarını bu ziyaretlerin kendilerine moral sağladığını ve ekip ruhunu daha fazla hissettiklerini dile getirdiler. Bundan sonra kesinlikle canla başla çalışıp sağlık hizmetini en kaliteli hale getirmek için mücadele edeceklerini söylediler

Hastanelerde poliklinikleri acilleri ve hasta servislerini de gezen Yalçın Atlı hastalarla ve personellerle de sohbet etti. Onları dinleme fırsatı buldu. Atlı hastane ziyaretlerinden çok memnun olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim