Kadınlarda tüylenmenin yol açtığı sorunlar ve tüylenmenin çözümü Kadınlarda tüylenmenin yol açtığı sorunlar ve tüylenmenin çözümü
USAKPORT.COM// AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Banaz’da yapımı tamamlanan Devlet Hastanesi’nin 19 Aralık 2016 Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını bildirdi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan ve e-posta aracılığıyla basına ve kamuoyuna duyuran Mehmet Altay, geçen hafta İstanbul’da ve dün de Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırılarını kınadığını ve milli birlikteliğin her zamankinden daha fazla önem taşıdığını söyledi.
 
BANAZ DEVLET HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Yapımı tamamlanan ve yarın itibariyle hizmet vermeye başlayacak "Yeni Banaz Devlet Hastanemiz" tüm Banazlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Son derece modern sistemleri ile hizmete giren hastanemiz; içinde tuvaleti ve banyosu bulunan birer kişilik yatan hasta odaları, özel refakatçi yerleri, ameliyathanesi, radyoloji odaları ve daha birçok yenilik ve konfor ile 19 Aralık Pazartesi gününden itibaren hizmete girecektir” dedi. Altay, “Uşak’ımız ve Banaz’ımız için sağlık alanında son derece önemli olan Yeni Banaz Devlet Hastanemizin yatırım programına alınmasından günümüze gelene dek emeği geçen Hükümetimize, önceki dönemki milletvekillerimize,Valilerimize, Kaymakamlarımıza, ilimiz sağlık yöneticileri, sağlık çalışanları ve vatandaşlarımıza çok çok teşekkür eder, yeniden hayırlı uğurlu ve mübarek olmasını dilerim” dedi.
 
Terör saldırılarını kınayan Mehmet Altay, “Bizler hizmetlerimize devam ederken karanlık terör odakları ve arkasındaki güçler ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesine engel olamayacak, bizi hedeflerimizden asla geri çeviremeyecektir. Geçen hafta İstanbul'da, geçtiğimiz gün de Kayseri'de kalleşçe planlanan bombalı saldırılar sonucu hayatını kaybeden emniyet güçlerimize, silahlı kuvvetler personelimize ve sivil vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, şehit yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim” ifadesini kullandı.
 
Editör: TE Bilişim