BANAZ YENİ  DEVLET HASTANESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR.

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.  Dr. Yalçın Atlı, yapımı devam eden Banaz Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 780’ler yakın tamamlandığını, 2016 yılı başında hizmete girerek hizmet vereceğini açıkladı.

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.  Dr. Yalçın Atlı yapılmakta olan Banaz Devlet Hastanesinin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu yaptığı açıklamada; “Yüzde 70-80 oranında yapımı tamamlanmış olan Banaz Devlet Hastanemizin bizim dışımızda gelişen müdahil olamadığımız sebeplerle inşaat sürecinde bir duraksama yaşanmıştı. Yoğun çaba ve gayretler ile Haziran ayında yenilenen devam ihalesi ve işi alan yüklenici firma çalışmalarına başlamıştır.Bu yılın sonunda,2016 başlarında aktif bir şekilde hizmet sunar hale getirilip faaliyete geçmesi için Vali Bey başta olmak üzere tüm yerel bürokrasi ve siyasi gayretler devreye girmiştir” şeklinde bilgi verdi.


Hastanemizin açıldıktan sonra rolüne uygun hizmet verebilmesi için alt yapısı, gerekli ekipmanları, tıbbi anlamda cihaz ve malzeme, hekim ve personel gibi her türlü şartların KHB Uşak yönetimince hazırlandığını belirten Atlı, açıklamasına şöyle devam etti:

“Hastanemizin çevre düzenlemesi, bina içi düzenlemeler gibi çalışmalarla konfor yönünden beş yıldızlı otelleri aratmayan şartlara sahip hale getirilmesi planlanmaktadır. Banazlı vatandaşlarımız ve yakın bölgelerden gelen hastalarımız böylece çok rahat edecekler ve merkeze ve başka hastanelere olan sevkler çok azalacaktır. Mevcut hastanemizde fiziki şartlarımız dolayısı ile bizlerin konforu yüksek hizmet vermemizi ister istemez mani olmakta yeni binamızla hep birlikte rahat bir nefes alacağız. Çalışmalarımız sırasında hastanemiz çalışmalarına destek veren Banaz hastane yönetimimize, Belediye başkanımıza, Kaymakamımıza, desteklerini esirgemeyen Banaz halkına teşekkür ederim.”

En İyi Uşak Psikolog Merkezi En İyi Uşak Psikolog Merkezi

 

Editör: TE Bilişim