Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı
 KHB ÇALIŞANLARINI HER ZAMAN DÜŞÜNÜYOR

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliğine bağlı Uşak Devlet Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışan personel için servis hizmeti başladı. Uşak içi 7 bölgeye ayrılarak hizmet verecek servis aracı ile birlikte çalışanlara servis hizmeti 1 Kasım 2014 tarihinde başlayacak.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Uşak Devlet Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı merkezi çalışanları için personel servis kalkış yerleri ve araç sayıları mevcut mevzuatlar ve yönetmeliklerdahilinde gerekli ilgili kurumlardan izinler alınarak hazırlandığı belirtildi.

.Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman. Dr. Yalçın Atlı “Çalışanlarımızın mümkün olduğunca her araçtan geniş kapsamda yararlanabileceği şekilde güzergahlar belirlenmiştir.2014 yılında 7 güzergah için yerel yönetimler ve bakanlık izinleri alınarak hizmet başlatılmıştır” dedi.

“EKİP RUHU İLE HAREKET EDİYORUZ”

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı açıklamasında, “Çalışanlarımızın iş yerine zamanında ulaşıp zinde ve dinamik olarak vatandaşa hizmet vermek istediklerini belirterek bu konuda yardım istediler. Bizler Bakanlığımız ve kurum Başkanlığımızın sağlık hizmet politikalarını en iyi şekilde uygulamak, taşrada sıkıntı ve problem çözümleyicileri olmak için var olduğumuzun bilincinde olarak, her personelimizin ve hizmet alan hastalarımızın problemlerini zamanın da ve hızla çözmek zorundayız. Hep bu bilinç ile ekip olarak hareket ediyoruz”, dedi..

Atlı konuşmasının devamında; Çalışanlarımıza servis hizmeti için çalışmalar yapacağımızı belirttik. Bu hizmetten faydalanmak isteyen çalışanlarımız için belirli bölgelerden servis hizmeti sunulmaya başlayacaktır. Bu hizmet kamu çalışanları için önemli olduğunu biliyoruz. Bu uygulama sayesinde işe daha başlamadan personel kaynaşması bütünlüğü başlamış olacaksabah ve akşam işyerlerine ulaşım stresini azaltarak mesaiye zamanında başlayan personel vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilecektir. Servis hizmeti; Hastanelerimize personel kendi araçlarını kullanarak gelmeyeceği için ve personel eşlerinin ve ya yakınlarının bırakma ve alma gibi sorunları ortadan kalkacağı için hem trafik rahatlayacakhem de hastalarımızın daha rahat hastane park alanlarını kullanması gibi önemli artılar sağlayacaktır. Hastane çalışanlarınaücretsiz verilen servis hizmeti ilememnuniyet artışı da sağlanacak ve bu da hastalara ilgi güler yüz olarak inşallah geri dönecektir” ifadesini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim