Kulaklarınıza bir şey sokmayın, temizlemeye çalışmayın! Kulaklarınıza bir şey sokmayın, temizlemeye çalışmayın!
USAKPORT.COM// ÖZEL ///

2002'den önce Uşak'ta İl Sağlık Müdürlüğü görevi yapan ve sonrasında mesleğinde sürekli yükselen Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi ve Kalp ve Damar Cerrahı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Türkiye çapında önemli bir göreve getirildi. Vatandaşla kurduğu diyalogla ön plana çıkan Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalindeki proje olarak açıkladığı şehir hastanelerinin koordinatörü oldu ve aynı zamanda Isparta Şehir Hastanesi'ne başhekim olarak atandı.
Uşak'ta görev yaptığı dönemde vatandaşla kurduğu sıcak ve iyi diyaloglarla hatırlanan Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaştan helallik istedi. Saçkan, mesajında şu ifadeleri kullandı:  "2011 yılından beri Denizli Devlet Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi alaninda görev yaptım. Son 5 yıl da Denizli Devlet Hastanesi gibi bölgenin en büyük hastanesinde Bashekim ve Yönetici görevinde bulundum. Bu süreçte Sağlık Bakanımızın görevlendirmesi ile Afrika'daki Mogadishu Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışmalarda bulundum. Avrupa'da Arnavutluk da Sağlık Bakanlığı teknik ekibi olarak sağlıkta dönüşüm çalışmalarında görev aldım. Asya'da Pakistan Pencap Eyaletinde Recep Tayyip Erdoğan Hastanesinde ve ülkede sağlıkta dönüşüm çalışmalarında görev aldım. Son olarak Sudan da Nyala Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmıştım" dedi.
Kendisini bulunduğu memleketin bir evladı gibi gören Saçkan, herkesten helallik istedi. Saçkan, şöyle devam etti: "Şimdi nasipse Cumhurbaşkanımızın hayalimdeki projeler dediği, geçen haftalarda da sayın Başbakanımız ve sayın Sağlık Bakanımız tarafından açılışı yapılan, şehir hastanelerinin Türkiye'de ilk yöneticisi ve başhekimi olarak önemli bir görev ve sorumluluk aldım.  Üzerimde emeği olan herkesten helallik istiyorum, hepiniz Allah'a emanet olun".
 
 
Editör: TE Bilişim