Dr. Elif Gül Kayış, “Yılın Hekimi” seçildi

Sağlık Bakanlığı tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Uşak’ta, “Yılın Hekimi” seçilen olan 112 Komuta Kontrol Merkezi Hekimi Dr. Elif Gül Kayış’a ödülü İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal tarafından verildi.

Kadınlarda tüylenmenin yol açtığı sorunlar ve tüylenmenin çözümü Kadınlarda tüylenmenin yol açtığı sorunlar ve tüylenmenin çözümü

“Yılın Hekimi” seçilen Dr. Elif Gül Kayış’a ödülünü makamında takdim eden Uşak Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal, “Tıbbı ve mesleki alanlardaki başarılı çalışmalarının yanında önemli bilimsel çalışmalara imza atan, görevini fedakarlık ve üstün bir gayretle ifa eden, bunun yanında halkımızın sevgi ve saygısını kazanmış doktorlara, her yıl 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla verilen 'Yılın Hekimi Ödülü' verilmektedir” dedi.

“ÇALIŞKAN VE ÖRNEK BİR HEKİM”

Kayış’ın ASHEP (Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Programı) eğitimcisi olarak da bir çok başarılı eğitim gerçekleştirdiğini kaydeden Ünal, “Ambulans sevk idaresinde ve çalışanların eğitiminde gösterdiği üstün başarı gayret ve özveri ile Meslektaşları tarafından sevilen örnek alınan ve toplumda saygınlık oluşturmuş bir hekim olan 112 Komuta Kontrol Merkezi Hekimi Dr. Elif Gül Kayış, İlimizde 2016 yılında “Yılın Hekimi” ödülüne layık görüldü” ifadesini kullandı.

 Plaketi ve Teşekkür Belgesi İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal tarafından takdim edildi. Ünal, özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 

Editör: TE Bilişim