Gece yatarken neden horluyoruz? Gece yatarken neden horluyoruz?
Durex Prezervatif Kullanımı
Prezervatif erkeklerin kullandığı doğum kontrol yöntemlerinden biridir. Prezervatif kullanımı ile birlikte cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunulmuş olunur. Prezervatif çeşitlerinden biri olan Durex hem farklı bir tarza hem de üretilen koleksiyonunda çeşitler içermektedir. Bu çeşitler arasında karşılıklı zevk alma detayı hâkimdir. Durex ile hamileliğe karşı bir koruma sağlanabilir.
 
Durex Prezervatif Notları 

Koruyuculuk özelliği %98 dir ki bu çok yüksek bir orandır. Hamilelik ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara engeldir. Cinsel beraberlik sırasında keyifsiz bir durum yaşatmaz. Durex prezervatifleri özel bir kontrol sonrasında paketlenir ve kullanıcısına özenle sunulur. Sağlık her şeyden öncedir.
Durex prezervatif kullanmak güvenli cinsel birliktelik yaşanmasında en etkili yollardan biridir. Hamilelik ve cinsel yolla bulaşan tüm hastalıklardan ya da kadınların çok yaşadığı enfeksiyonlardan korunmak amaçlı prezervatif kullanımı koruyan tek yöntem olarak uzmanlarca tanımlanmış bir gerçektir. Bilinçli bir kullanımla doğru ve sağlıklı bir cinsellik yaşanmaması olası değildir. https://www.cosmetica.com.tr/durex/  sitesinden bilgi ve hizmet alabilmeniz mümkündür.
 
 
Editör: TE Bilişim