ECZACILARIMIZ İLE BİRLİKTEYİZ

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Uşak Devlet Hastanesini 14 Mayıs Eczacılar günü dolasıyla ziyaret ederek Hastane yöneticisi Uzm.Dr. Abdurahman Yılmaz ,Başhekim yardımcıları Dr Fatih Zeren, Dr. Barış Dindar, idari Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Şenliyurt ve Eczacıların katılımı ile Dünya Eczacılar Gününü kutladı. Eczacılara çiçek hediye edilerek kutlama programı yapıldı.

Günün önemine dikkat çeken Atlı, “Ülkemizde Eczacılık mesleği tüm bu geçmişi ile sağlık hizmetleri içerisinde tarihi ve birikimiyle en köklüalanlardan birisidir. Eczacılar, yüzyıllardır gelenek, değer ve gelişen bilim dünyasının sunduklarıyla toplumun, bireylerin sağlığı için çok değerli bir misyonu devam ettirmektedirler. Eczacılık, bu anlamda insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini korumuştur” bilgisini verdi.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, “Bu anlamlı günde, hastanede hizmet veren eczacılarımız ile biraraya gelerek 14 Mayıs eczacılık günlerini  kutlayarak sohbet ettik. Hastanemizde Eczacılık anlamında vatandaşımıza faydalı olan birçok örnek işlere imza atıldı. Klinik eczacılık ve poliklinik hizmeti bu proje ile hastanemiz ülkemizde yılın projesi ve yılın eczacısı seçildi. Yoğun bakım hastalarının beslenme mamalarının ve  kemoterapi ilaçlarının steril ortamda hazırlama işleminin yapıldığı “TEMİZ ODA “hizmetini hastanemizde hizmet vermeye başladı.Hastanede yenilikçi eczacılık uygulamalarına devam edeceğiz. TÜM eczacılarımızın gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, 14 Mayıs eczacılık günlerini sevgiyle kutlarım” dedi.

Bebek Bakıcısı Hizmetleri Bebek Bakıcısı Hizmetleri

Kutlama Eczacılara çiçek hediye edilmesive pasta kesilmesi ile sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim