AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, kamu ve sivil toplum kurumu ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşla görüşerek, kentin sorunlarıyla ilgili görüşleri alıyor. Vatandaşın en önemli terazi olduğunu söyleyen Erol Korkmaz, “Sorunları çok iyi bilen halkımız, çözümün nereden geleceğini de ferasetiyle hep gösterdi. Girdiği her seçimden oyunu artıran AK Parti, halkın derdine derman olacak ve ondan aldığı güçle, büyük Türkiye idealini gerçekleştirecektir” dedi. Göreve geldiğinde Uşak ve Ankara arasında köprü vazifesi göreceğini dile getiren Erol Korkmaz, kentin temel sorunlarını yerel yönetim ve ilgili bakanlıklarla konsensüs sağlayarak çözeceğini kaydetti.

Narsistik kişilik bozukluğu olanlar değersizlik hissediyor! Narsistik kişilik bozukluğu olanlar değersizlik hissediyor!

EROL KORKMAZ, VATANDAŞA KULAK VERİYOR

AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı olan Erol Korkmaz, halkla bir araya gelerek, ilin sorunları hakkında bilgi alıyor. Vatandaşın ilin sorunlarına yönelik tutumunun büyük önem taşıdığını kaydeden Erol Korkmaz, Uşak Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde de halkın taleplerine kulak verdiğini ifade etti. “Vatandaş en önemli terazidir ve ihtiyaçlarını net bir şekilde saptar” diyen Erol Korkmaz, göreve geldiğinde de halkla doğrudan görüşeceğini belirtti.

Yüz yüze, telefon üzerinden ve son dönemlerde etkinliği giderek artan sosyal iletişim ağları kanalıyla gelen talepleri değerlendireceğini ifade eden Erol Korkmaz, “AK Parti, seçimden seçime değil, kurduğu iletişimle hep vatandaşla yan yana oldu. Bu sayede her seçimde oy oranını artırarak, tek başına iktidarda kaldı. Bu dönemde hizmetlerin daha da artacağından eminiz. Gerek belediye başkan yardımcılığı görevimizde ve gerekse aday adaylığımızdan sonra hep halkla yan yana olduk. Vatandaşımızın taleplerini dikkate aldık ve şimdiden yol haritamızı da bu doğrultuda belirledik. Göreve geldiğimizde bize iletilen bütün taleplerle ilgileneceğiz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak da, vatandaşa, kamu kurumu yetkililerine ve STK yöneticilerine mutlaka dönüş yapacağız. Bize gelen hiçbir talep kulak ardı edilmeyecek” dedi.

UŞAK KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

                AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı olan Erol Korkmaz, kamu kurumları ve mahalleleri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı ile bir araya gelen Erol Korkmaz, hastane bazındaki çalışmalar ve taleplerle ilgili bilgi aldı. Korkmaz, göreve geldiğinde Uşak Devlet Hastanesi ve ilçe devlet hastaneleriyle ilgili yatırımları yakından takip edeceğini belirterek, “Daha sağlıklı nesiller için, daha sağlıklı hizmet etmek gerekiyor. Biz de hizmet yolunda bize düşen bütün görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim