GENEL SEKRETER BANAZ HASTANE İNŞAATINI GEZDİ

Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Genel Sekreterlik ekibi ve Banaz Devlet Hastanesi idarecileri birlikte yeni yapılmakta olan hastanenin inşaatını ziyaret ederek yüklenici firma sahibinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alarak inşaat alanını gezdi. Daha sonra Banaz Devlet Hastanesinde yönetici ekibi doktor ve diğer sağlık personelleriyle bir araya gelerek hastanenin çalışmaları, halka verilen hizmet kalitesi ve hizmet esnasında ortaya çıkan sorunlar ve çözümlerine yönelik istişare toplantısı yaptı.

Çalışmaların olumlu yoğun bir şekilde devam ettiğini gören Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, gelişmeleri yakından takip edeceklerini, Banaz halkına bu güzel hastanemizde hizmet verebilmek için sabırsızlandıklarını söyledi. Niyetlerinin Uşak ilinden hiçbir hastanın dış illere sevk edilmemesi olduğunu bunun için son derece güzel bir yerde ve çok güzel bir projesi olan hastanenin iç ve dış mekanları ile tamamen personel ve hastaların konforunu düşünerek hiç bir ayrıntıyı atlamayarak TOKİ’den bina teslim alınır alınmaz düzenlemeler için gerekenleri yapacaklarını belirtti. Tıbbi anlamda hastanenin cihazlarının ve donanımlarının da tamamlanacağını belirten Genel Sekreter Atlı Banaz ilçemizden merkeze artık hastaların hastanenin fiziksel yetersizlik ve donanım eksikliği sebebiyle gelmeyeceğini belirtti.

Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak

 Ayrıca Banaz Devlet hastanesinin çalışanları ile yapılan toplantılarda tanışma, güven, işbirliği, iletişim, paylaşım ve personelin sorunlarının not alındığı iyi örnek ve davranışlarının ödüllendirildiği, çözüme yönelik motivasyonu artırıcı pozitif olan bu toplantılara geldiklerinden bu yana duraksız devam edildiğini, 17 aylık süreçte alışılmadık bu toplantılar sayesinde hastane idareci ve personellerinin işlerinin rahatladığını birlik ve beraberlik ruhunu sağladıklarını söyledi. Hastanelerdeki yöneticilerimizde aynı şekilde benzer toplantılar yaparak personelleriyle iyi iletişim ve diyaloglar kurmakta buda sorunlara çok önceden müdahale etme ve çözmek şansını sağlamaktadır. Aynı zamanda Genel Sekreter başta olmak üzere tüm yöneticilere, hastalar ve hastane çalışanlarının hemen ulaşma şansları olduğunu bununda sorunların çözümü ve giderek azalmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Genel Sekreter Atlı daha sonra çalışanlarla ile sohbet etti.

Editör: TE Bilişim