KREŞÇOCUKLARINDAN HAYIRSEVERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Dörtyol da bulunan eski Devlet Hastanesi’nde merhum hayırsever kazım Küçük tarafından yaptırılan eski diyaliz yeni çocuk evi ve kreşte kalan minikler, Küçük’ün akrabalarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Uşak Devlet Hastanesi ek hizmet binası bahçesinde bulunan ve daha önce hayırsever merhum Kazım Küçük tarafından diyaliz merkezi olarak yaptırılan hizmet binası Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evine dönüştürülmüştü.

Organik Sirke Organik Sirke

Burada kalan, vatandaşa 24 saat sağlık hizmeti veren sağlık çalışanlarının çocukları merhum Kazım Küçük’ün akrabalarını ziyaret ederek, onları sevindirdiler. Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evi’nde kalan sağlık çalışanlarının çocukları merhum Küçük’ün akrabası Osman Tekbaş’a çiçek verdiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Uşak Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı, konu ile ilgili şunları söyledi:

“KREŞ HAKKINDA TEPKİLER OLUMLU”

“Sağlık tesislerimizde 24 saat fedakarca hizmet veren personelimizin çocuklarına hizmet vermek için 17/03/2014 tarihinde açılışını yapmış olduğumuz Uşak Devlet Hastanesi Kazım Küçük Kreş ve Gündüz Bakımevi‘nin yapımında emeği geçen İlimiz hayırsever vatandaşlarından Merhum Kazım Küçük’ün ailesine, Uşak Kamu Hastaneleri İdari Başkanlığı ve kreş yönetimimiz, kreş öğretmenlerimiz ve çocuklarımızla birlikte ziyarette bulunuldu.

Katkılarından dolayı aileye bir kez daha teşekkür edilerek kreş hakkında bilgiler verildiğini kaydeden Atlı, “Ziyaretimiz esnasında Hayırsever Osman Tekbaş,  çocuklarımızla tek tek ilgilenerek çok duygulandığını ve rahmetli Kazım Beyin yaptırmış olduğu diyaliz binasının hastane taşındıktan sonra atıl kalmayıp yine hayırlı bir iş için kullanılmasından duydukları mutluluğu ifade ettiler. Çocuklarımız ise kendisine kreşte yapmış oldukları faaliyetlerden hediyeler sundular. Yapılan hayır işinin yerini bulmasından ve ziyaretten çok memnun olduklarını, kreşimizin kalitesi ve hizmeti hakkında İlimiz halkındankendilerine olumlu tepkiler geldiğini dile getirdiler” dedi.

            

Editör: TE Bilişim