UŞAK KAMU HASTANELER BİRLİĞİ UŞAK’I ANTALYA’YA TANITIYOR

Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı,  19 Kasım tarihinde Antalya’da yapılacak olan, “5. Uluslararası Sağlıkta Kalite ve Performans Kongresine davet edilen 24 il arasında Uşak’ın da bulunmasından gurur duyduğunu açıkladı.

19-22 tarihleri arasında Antalya da yapılacak olan, “Sağlıkta Kalite ve Performans Kongresi” ne aralarında Uşak’ın da bulunduğu 24 il davet edildi. Uşak’ın da davet edilmesinin guru verici olduğunu belirten Uşak Kamu Hastaneleri Birliği genel Sekreteri uzman Dr. Yalçın Atlı, kongre de hem Uşak’ı tanıtacaklarını, hem de Uşak’ta sağlıkta 2013-2014 yılında yaptıkları hizmetleri göstereceklerini açıkladı.

Sağlık Bakanlığının Uşak Kamu Hastaneleri Birliği’ni kongreye çağıran yazının ellerine ulaştığını kaydeden Atlı, “Arkadaşlarımız bu yazıyla ilgili çalışmalara başladılar. Bakanlık tarafından bizden istenen her türlü belge ve dokümanları hazırladılar. Ekip arkadaşlarımızda bu kongreye katılma isteği ve heyecanını görmek beni de çok mutlu ediyor. Bu tip kongrelere daha önce de katılmıştık” dedi.

En İyi Uşak Psikolog Merkezi En İyi Uşak Psikolog Merkezi

“KONGREDE UŞAK’TA TANITILACAK”

19-22 tarihleri arasında Antalya da yapılacak olan, “Sağlıkta Kalite ve Performans Kongresine katılım için Türkiye de bulunan 81 il arasından 24 ilin seçildiğini belirten Atlı, “Bu 24 il arasında Uşak’ın bulunması da ayrıca gurur verici bir olay olarak düşünüyorum. Kongrede kendi çalışmalarımızı sergilemenin yanı sıra kentimiz Uşak’ın tanıtımı için de çalışmalar yapacağız. Burada, Eşme Kilimi, meşhur tarhanası, halısı, Uşak’ın tarihi ve doğal eşsiz güzelliklerini tanıtmaya çalışacağız” diyerek sözlerine son verdi.

 

Editör: TE Bilişim