LÖSEV'in "İyilik TIR’ı" Uşak’a geldi

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "İyilik TIR’ı" Uşak’a gelerek Atatürk Anıtı önünde Uşak’ta bulunan 16 lösemili çocuğun ailesine, gıda, giyim ve oyuncak yardımı yaptı.

Atatürk Anıtı önünde bir gün duran TIR’ı Uşak’ta çeşitli okullarda öğrenim gören minik öğrenciler ziyaret etti. İzmir Halkla ilişkiler Biriminden Selin Topcuoğlu, minik öğrencilere LÖSEV hakkında bilgiler verdi. TIR’la birlikte gelen 5 kişilik LÖSEV ekibi öğrencilere, yiyecekler ve oyuncaklar verdi. Hediye dağıtımı sırasında palyaço kılığındaki 2 görevli de çocukları eğlendirdi.

Ege Turu Uşak’tan başladı

LÖSEV İzmir Halkla ilişkiler Biriminden Selin Topcuoğlu, "İyilik Tırı'nın 81 ili dolaştığını belirterek bugün Uşak’ta  lösemi hastalarına yardım yapıldığını kaydetti.

Kadınlarda tüylenmenin yol açtığı sorunlar ve tüylenmenin çözümü Kadınlarda tüylenmenin yol açtığı sorunlar ve tüylenmenin çözümü

Uşak’ta lösemi hastası 16 kişi olduğunu  belirten Topçuoğlu, "Lösemi hastalarının ailelerine hiçbir ücret almadan, giyecek, gıda, oyuncak yardımı yapıyoruz. Destek olmak isteyen vatandaşlar da bağış kutusuna bağış yapabiliyor. Vatandaşların duyarlı olmalarını bekliyoruz" şeklinde vatandaşı LÖSEV’e destek olmaya çağırdı. 
 

Topcuoğlu,’Anadolu’nun yollarında, köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunu yaşayacağız ‘dedi. Ankara’dan gelen Tırları’yla ilk duraklarının Uşak olduğunu ve yolculuklarının Manisa, İzmir, Aydın, Muğla ve son olarak Denizli’ye olacağını söyleyen Topcuoğlu bu kampanyanın sadece çocuklara değil ailelere de yönelik olduğunu, ailelerin çocuklarının tedavileri sürecinde psikolojik olarak zayıfladıklarını bu projeyle hem çocukların hem de ailelerin morallerini yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi. Tırlarının içerisinde, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda ve kırmızı et yardımlarının LÖSEV’E kayıtlı çocuklar ve ailelere dağıtılacağını da sözlerine ekledi.

Topçuoğlu, “Aileler yardımların içerisinden ihtiyaçlarına göre gönüllerince, seçerek alabilecek olmanın mutluluğunu yaşayacaklar” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim