AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, kısa bir süre önce temeli atılan Sivaslı Devlet Hastanesi’nin 600 gün içinde tamamlanıp, hizmete hazır hale geleceğini belirtti. Bir süre önce Sivaslı ilçesinde temeli atılan 30 yataklı Devlet Hastanesi hakkında açıklama yapan Uşak Milletvekili Mehmet Altay, ilçedeki önemli bir ihtiyacın giderileceğini söyledi. 

Bebek Losyonu Bebek Losyonu


Sivaslı Devlet Hastanesi’nin bir süre önce Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım planına alındığını ve temelinin geçtiğimiz günlerde atıldığını belirten AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, 30 yataklı hastane binasında, modern bir donanımın yer alacağını kaydetti. Ameliyathane, poliklinik, acil servis ve yatan servis birimlerinin yer alacağı yeni hastanenin 600 günde tamamlanacağını dile getiren Altay, “İlimizdeki sağlık kurumlarını, ihtiyaç dahilinde artırıyoruz. Kısa bir süre önce Merkezdeki faaliyet gösteren Eğitim ve Araştırma Hastanemizin ek binasını tamamladık ve hizmete açtık. Bunun hemen akabinde, yapımı için uzun zamandır altyapı faaliyetlerinin devam ettiği Sivaslı Devlet Hastanesi inşaatının startını verdik. Temelini attığımız yeni binamız yaklaşık 600 gün içinde teslim edilecek ve vatandaşımızın kullanımına sunulacak. Sivaslı ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 


Uşak’ta covid-19’la mücadele kapsamında aşılıma çalışmalarının da devam ettiğini belirten Altay, “Hastanelerimiz ve sağlık ocaklarımızda aşı çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, aşı konusunu ihmal etmemeleri ve gerek birey ve gerekse toplum sağlığı için aşı yaptırmaları. Bu vesileyle aşı çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devamı ve sürekliliği için gecesini gündüzüne katan ve bugüne kadar sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim