Kulaklarınıza bir şey sokmayın, temizlemeye çalışmayın! Kulaklarınıza bir şey sokmayın, temizlemeye çalışmayın!
  Uşak Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı sağlık tesislerinde görev yapan 13 sağlık personeline Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi gönderildi. 
Türkiye’de geçici koruma altına alınan Suriyelilere ikamet ettikleri kamplarda sunulan sağlık hizmetlerinde gönüllü olarak görev alan ve yine 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında sunulan sağlık hizmetlerinde gönüllü olarak görev alan Uşak Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı sağlık tesislerinde 13 sağlık personeline Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi gönderildi.
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda düzenlenen törende Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr Yalçın Atlı, İdari Hizmetler Başkanı Ömer Bağ, Tıbbi hizmetler Başkanı Op. Dr. Tuncay Öztürk, Mali hizmetler başkanı İsmail Çelebi sağlık personellerine görevlerinde göstermiş oldukları özveri ve üstün gayretlerinden ötürü tebrik ederek teşekkür belgelerini çalışanlara takdim ettiler.
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr Yalçın Atlı yaptığı konuşmada; “Ülkemizde bu tür üzücü olayların olmasından büyük üzüntü duymaktayız. Umarız bundan böyle üzüntü veren olaylar ile karşılaşmayız. Yaşanan üzücü olaylarda Devletimizin ve Sağlık Bakanlığımızın her zaman hazır halde olduğunu, olası durumlar içinde büyük bir gayret ile çalışmalarını sürdürdüğünü görmekteyiz. Çalışanlarımızın gönüllü olarak böyle üzücü olayların tam ortasında yardımda bulunma istekleri onların devletine bağlılıklarını ve insanları çok önemsediklerinin göstergesidir. Bu nedenle arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım.” İfadesini kulandı.
Editör: TE Bilişim