‘Sağlıkta Birliktelik’ Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen 3.Geleneksel ‘Sağlıkta Birliktelik’ Halı Saha Futbol Turnuvası, , Genel Sekreter Uzman Dr. Yalçın Atlı, yöneticileri ve çok sayıda sağlık personelinin katılımları ile Soysallar Halı Sahada başladı.

Turnuva, Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastaneler, İl sağlık müdürlüğü, Halk sağlığı müdürlüğü, Özel hastane çalışanlarının oluşturdukları 12 takımın katılımı ile 27 Nisan 2015 pazartesi günü başladı.

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 12 Mayıs-11 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen 2. Geleneksel ‘Sağlıkta Birliktelik’ Halı Saha Futbol Turnuvasının amacı hakkında bilgi veren Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı, “Uşak ilinde sağlık tesislerinde çalışanlar arasında sosyal bir ortam geliştirmek, çalışanlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek, birlik ve beraberliklerini sağlayarak takım ruhu oluşturmak, huzurlu ve verimli iş ortamları oluşturmak, tüm çalışanların kaynaşması için ortak platformda buluşmalarını sağlamak ve kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğini arttırmak amacı ile her yıl düzenlenmektedir” şeklinde konuştu.

SOSYAL YAŞAM İÇİNDE SAĞLIKLI İLİŞKİLER KURMAK AMAÇLANIYOR

Atlı, “Sağlık hizmeti sunumunda çalışan tüm kurumların personellerinin iş yükü ve stresini atmaları, sosyal yaşamın içinde sağlıklı ilişkiler kurmaları ve kurum çalışanlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek, ve işbirliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Futbol turnuvasının saha içinde centilmenlik ruhuna uygun, kıyasıya bir mücadele, saha dışında ise uzun yıllar sürecek dostluklara bırakması temenni ediyor tüm takımlara başarılar diliyorum. . Tüm halkımızı, sağlık çalışanlarını ve ailelerini turnuva maçlarını izlemeye davet ediyorum” dedi.

Kulaklarınıza bir şey sokmayın, temizlemeye çalışmayın! Kulaklarınıza bir şey sokmayın, temizlemeye çalışmayın!

Çalışanların ve ailelerinin izleyici olarak katılımının ayrı bir renk katacağı turnuva sonucunda, tüm protokolün ve sağlık çalışanların katılımı ile dereceye giren ve en centilmen takıma kupa ve hediye verileceği de açıklandı.

Editör: TE Bilişim