ULUSLARARASI SAĞLIK KALİTE KONGRESİNDE UŞAK’A BÜYÜK İLGİ

Antalya’da 20-22 Kasım 2014 tarihinde 5.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’ne katılan Uşak Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) standı, ziyaretçilerden tam not aldı. KHB Uşak Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı, Uşak standına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KHB Uşak Genel Sekreteri Uzman Dr. Yalçın Atlı, Antalya’da 20-22 Kasım 2014 tarihinde 5.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi gerçekleştirildiğini söyledi. Atlı, “Daha önceki Kongrelerde olduğu gibi yoğun katılımın ve paylaşımın beklendiği, ilgili tüm paydaşların davet edildiği Kongrede; yurtiçi ve yurt dışından akademisyenler ve sağlık yöneticileri ile kamu ve özel sektör uygulayıcılarının karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaşabildikleri bir ortam oluşturulması hedeflenmiştir.V. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi; sağlık hizmetlerinde kalite, akreditasyon, hasta ve çalışan güvenliği ekseninde pratik uygulamaları içinde barındıracak şekilde tüm sağlık profesyonellerini bir araya getirmiştir” dedi.

Bebek Bakıcısı Hizmetleri Bebek Bakıcısı Hizmetleri

“STANDIMIZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak birliğimiz bünyesinde kalite, hasta ve çalışan güvenliğine yönelik yapılan çalışmaları bildiri,poster ve afişler ile paylaşmak için kongrede stant açıldığını belirten Atlı, “Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Tuncay Öztürk, Tıbbi Hizmetler Uzmanı Fatih Özsoy, Birliğimize bağlı hastanelerin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri,Uzm.Eczacı ve eğitim hemşirelerinden oluşan geniş bir ekip  ileV. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine katılım sağlandı. Antalya’da düzenlenen "5.Uluslararası sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Kongresi"nde Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği standı çok büyük ilgi gördü” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Atlı, “ V. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite KongresiUşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak birliğimizinfaaliyetleri ve Uşak hakkında ziyaretçiler bilgilendirildi. Stant katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Çok sayıda ziyaretçinin gezdiği standı.Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş,Türkiye kamu hastaneleri Kurum başkanı Uzm.Zafer Çukurova,Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr.Doğan Ünal,Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr.Hasan Güler,Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Daire BaşkanıDr. Abdullah ÖZTÜRK, Sağlık Bakanlık Kalite Koordinatörü Uzm.Dr.Dilek Tarhan ziyaret etti. Adana,Antalya ve Bursa kamu hastaneleri birliği Genel sekreterleri Uzm.Dr. Kemal Kiraz, Dr.Erdoğan Taş, Op.Dr.Yavuz Baştuğ diğer bir çok sağlık yönetici ve katılımcılarKongrede  Standımızı ve sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Üç gün boyunca kongrede kalite adına yeni çalışmaları içeren oturumlar düzenlendi. Kongrede kalite bilgi yarışmasında her yıl olduğu gibi bu yılda SKS yarışmasında 2. olan Kalite Direktörü Fatma Tokay ödülünü aldı.Ayrıca Klinik Eczacılık Uygulaması Sağlıklı İletişim Sağlıklı Nesiller Projesi ve 0-6 Yaş Yaş Göz Erken Tanı programı ve Uşak hastanelerimizdeki değişimlerimiz büyük ilgi gördü.Kongre standımızı ziyaret eden katılımcılarına yönelik yöresel tanıtım amacı ile hediye çekiliş düzenlendi. Çekilişe Binkişi müracaat etti.  Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi hizmetler başkanı Tuncay Öztürk tarafından kazanan üç kişiye hediyeleri verildi” dedi.

“MUTLULUK VERİCİ”

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Yalçın Atlı “5. Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı hastanelerde sunduğumuz sağlık hizmetinin ve yeni uygulamaların paylaşılması için stant açan 24 kurumdan biri olarak tanıtım standımızı açmamıza izin veren Sağlık Bakanlığımıza Teşekkür ederiz. Bir ilk olması bizler açısından ve Uşak tanıtım fırsatı nedeniyle önemli ve mutluluk vericidir. Bundan sonraki kongrelerde verilen hizmet kalitesi ile kalıcı olmak istiyoruz. Daha çok işler yapılacak ve çok stantlar açacağız bu bilinçle aynı özveri ile çalışacağız. Bilgi yarışmasında dereceye giren Uşak Devlet Hastanesi Kalite direktörü Fatma Tokay’a bildiri poster sunumu yapan ve  katkı sunan tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine nokta koydu.

 

Editör: TE Bilişim